سفارش تبلیغ
صبا ویژن
صفحه اصلی پیام‌رسان پارسی بلاگ پست الکترونیک درباره اوقات شرعی
< << 6 7 8

95/11/12
4:33 ع

کانی بالیسم یکی از مشکلات رایج در اکثر واحد های پرورش طیور است .
رایج ترین علل کانی بالیسم:شامل ازدحام جمعیت-کمبود فضای دانخوری وآبخوری-کم یا زیاد بودن درجه حرارت وطبیعت کلی همنوع خواری پرندگان وحشی که در قفس اسیر هستند می باشد  .

پیشگیری از کانی بالیسم ارزان تر از کنترل آن است برای پیشگیری از بیماری رهنمود های زیر را دنبال کنید :

1)جوجه های که تازه در آمده اند رادر نور ملایمی قرار دهید .
نوری که در حد یافتن آب و غذا باشد کافی است.استفاده از لامپ های قرمز به کنترل کانب بالیسم کمک می کند  .

2)نوک چینی در هنگام انتقال پرندگان از بستر به داخل قفس انجام شود.این عمل در تابستان بیشتر توصیه می شود .

3)از تراکم زیاد در داخل قفس و یادر کف بستر جلوگیری شود.تراکم زیاد علاوه بر تشدید کانی بالیسم باعث بروز و شیوع بیماری می شود .

4)به تعداد کافی آبخوری ودانخوری در سالن یا قفس ها تعبیه شود.همچنین تغذیه پرندگان با استفاده از دان آسیاب شده و پودری به دلیل باقی ماندن ذرات دان روی بدن و منقار پرندگان باعث تشدید کانی بالیسم می شود  .

5)پرندگان هم سن و هم اندازه رادر یک مکان پرورش دهید .

6)پرندگان تلف شده و زخمی به سرعت از قفس خارج شوند.پرندگان زخمی  را تا بهبود سلامتی باید در مکان دیگری پرورش داد 

7)درجه حرارت سالن در حد متعادل باشد .

8)نقل و انتقال پرندگان را در ساعات سرد روز انجام دهید مانند صبح زود و یا نزدیک غروب زیرا تنش ناشی از گرما و یا شرایط بد آب وهوایی باعث تشدید این عارضه می گردد .

9)برای قفس ها مخفی گاه درست کنید که به پیشگیری از کانی بالیسم کمک می کند این مخفی گاه باید در سراسر قفس ها توزیع شود .

در نهایت بروز این عارضه در گله نه تنها پرندگان به طور مستقیم توسط پرندگان دیگر کشته می شوند بلکه نوک زدن پرندگان باعث کنده شدن پرها می شود .

در نتیجه پرنده احساس سرما می کند و مشکلات تنفسی به وجود می آید


95/11/12
4:23 ع

 

دستگاه جوجه کشی/ ماشین جوجه کشی/ انکوباتور incubator egg

دستگاه جوجه کشی قادر است شرایطی دقیقاَ مطابق با شرایط پرنده مادر را ایجاد کرده تا بتواند تخم بارور را در زمان معینی تبدیل به جوجه  نماید.

شرایط :

دما

رطوبت

چرخاندن تخم ها

تهویه / اکسیژن رسانی

 تامین و تنظیم دما در ماشین جوجه کشی

 حرارت مورد نیازدر ماشین جوجه کشی از قدیم  به روشهای مختلف تامین شده است ، از سوزاندن فضولات حیوانات در ماشین های جوجه کشی مصریان باستان و مردم چین باستان گرفته تا پارافین و نفت و الکل و آب گرم و نیروی الکتریسیته که امروزه  نیروی الکتریسیته تقریبا در اکثر دستگاه های جوجه کشی بعنوان منبع تامین حرارت مورد استفاده قرار می گیرد

 تنظیم دما نیز با ابزار و روش های مختلفی انجام می شده است , دریچه های تعبیه شده در بدنه ماشین های جوجه کشی قدیمی ابتدایی ترین روش تنظیم دما بوده هر چند روش های متداولی بسته به نوع دستگاه مرسوم بوده و هست مثل ترموستات الکتریکی ، کپسول اتری ،کلید جیوه ای ، دماسنج جیوه ای تماسی ،  کلیدهای حرارتی الکتریک ( ترموستات های مکانیکی) و غیره

 اما امروزه با پیشرفت روز افزون علم و تکنولوژی ترموستات های الکترونیکی با مدارهای ییچیده و سنسورهای فوق حساس با کنترل دقیق دما تا 2 دهم درجه ، کنترل دما در ماشینها ی جوجه کشی را بسیار قابل اطمینان کرده هر چند بکار بردن این ترموستاتها  تا حدی هزینه های ساخت دستگاه های جوجه کشی را بالا برده اما تا حد قابل  توجهی میزان ریسک را کاهش داده و به نوعی کاربا دستگاه های مجهز به این ترموستات ها برای  کاربران ساده تر شده است.

بحث کنترل نوساناتات دما و جلوگیری از شک های برودتی و حرارتی امر مهمی است که هر سیستم کنترل ساده و ابتدایی از پس آن بر نمی آید. البته نحوه چینش اجزای تولید دما و فن های سیرکوله هوا نقش اساسی در این امر دارند.

با نحوه تولید گرما در دستگاه های جوجه کشی بلدرچین دماوند بیشتر آشنا شوید!

تامین و تنظیم رطوبت در ماشین جوجه کشی

 رطوبت یکی از عوامل تعیین کننده ی درصد موفقیت در جوجه کشی می باشد ، تنها منبع تامین رطوبت آب است و تولید رطوبت از آب به روشهای مختلفی امکانپذیر است ، در ساده ترین  نوع، قرار دادن یک ظرف آب در ماشین جوجه کشی باعث ایجاد رطوبت می شود حال اگر  بتوان سطح آب را بصورت معینی تنظیم کرد و میزان آن را با یک رطوبت سنج ساده اندازه گیری کرد به نحو مطلوب تری میتوان بر رطوبت مورد نیاز فرآیند جوجه کشی نظارت داشت

 پاشش آب در محیط بوسیله ی پمپ مخصوص و یا به کارگیری از مدارات الکترونیکی جهت تولید بخار سرد یا همان مه سازها یا رطوبت سازهای آلتراسونیک می تواند روش موثری در تامین رطوبت مورد نیاز باشد. اما این روش فقط در دستگاه هایی به خوبی عمل می کند که عمل جابجایی هوا به طور ویژه برای بخار سرد طراحی شده باشد و اول بخار سرد را به داخل هیتر هدایت کند و سپس به سطح تخم ها منتقل کند تا شک دمایی به حداقل برسد. همچنین در استفاده از بخار ساز های التراسونیک محدودیت هایی جهت استفاده از آب وجود دارد به نحویی که آب های با املاح بالا در این دستگاه باعث انتقال رسوبات به سطح تخم می شوند و با بستن منافذ پوسته مانع رسیدن هوا به جنین می شوند.

بهترین روش در تولید رطوبت را کارخانه سازنده دستگاه بنا بر طراحی دستگاه به شما پیشنهاد می کند اما در نظر داشته باشید استفاده از رطوبت ساز های تبخیری دیسکی عواید فراوانی دارد از جمله آنها تولید رطوبت هم دما با محیط ، استفاده از هر نوع آب بدون نگرانی از انتقال رسوب به دستگاه و پوسته تخم ها، سرویس و نگهداری آسان و هزینه اولیه پایین تر از سایر رطوبت سازها.

با نحوه تولید رطوبت در دستگاه های جوجه کشی بلدرچین دماوند بیشتر آشنا شوید!

چرخش

 یکی دیگر از لازمه های جوجه کشی موفق چرخاندن تخمها در زمانهای مشخص می باشد ، بصورت طبیعی مشاهده شده است مرغ مادر به جهت جلوگیری از چسبیدن زرده به پوسته و کیسه هوای درون تخم  بطور متوسط هر 35 دقیقه اقدام به چرخش تخمها می کند ، در مقیاس صنعتی اینکار را هر 1 ساعت یکبار برای تخم مرغ و هر 2 تا 4 ساعت یکبار برای تخم بلدرچین بوسیله ی موتورهای الکتریکی یا فشار جکهای بادی انجام می دهند و نحوه مرسوم چرخش تخمها بدین ترتیب است که با توجه به قرار گرفتن سر کوچک تخمها بسمت پایین در شانه ی مخصوص دستگاه جوجه کشی این شانه را 35 تا45 درجه نسبت به افق تغییر زاویه داده و پس از گذشت مدت زمان مشخص این تغییر زاویه 35 تا 45  درجه ای نسبت به افق را از طرف مقابل اعمال می کنند  باید توجه داشت هر گونه چرخش باید به آرامی و بدون تکانهای شدید انجام پذیرد زیرا تکان شدید باعث صدمه به جنین شده و از میزان موفقیت در جوجه کشی میکاهد . هر چند چرخش بصورت دستی هم نیز انجام می گیرد اما به دلایل مختلف از جمله مسائل بهداشتی و نوسانات دما و رطوبت به علت باز شدن درب دستگاه توصیه نمی شود.

امروزه تکنولوژی چرخش آهسته و نا محسوس بسیار مرسوم می باشد که در این روش معمولا یا از موتورهای دائم گردش با دور پایین استفاده می شود و یا هر چند دقیقه چند ثانیه برق به موتور داده می شود تا چرخش به آهستگی صورت گیرد.

با نحوه چرخش در دستگاه های جوجه کشی بلدرچین دماوند بیشتر آشنا شوید!

گردش راک در تمام دستگاه های بلدرچین دماوند به صورت موتور گیربکس آرام  و تمام اتوماتیک است که با استانداردهای جوجه کشی برای حرکت راک دستگاههای جوجه کشی برابری میکند در این روش حرکت راک قابل دید با چشم نیست که باعث بالا رفتن راندمان جوجه کشی می گردد. همچنین امکان گردش یکباره و با سرعت آرام به طوری که با چشم بتوان حرکت راک را ملاحظه کرد در دستگاه های دماوند وجود دارد. 

تهویه

در یک جوجه کشی موفق و درکنار دما، رطوبت، چرخش و صد البته  رعایت مسائل بهداشتی، تهویه نقش مهمی را ایفا می کند و مدیریت صحیح آن در طول دوره بطور قطع یکی از رموز بدست آوردن راندمان بالا در پایان دوره می باشد ، در ادامه با ذکر نمونه به بررسی این موضوع خواهیم پرداخت . یک تخم مرغ در خلال 21 روز در داخل دستگاه جوجه کشی بطور متوسط حدود 44 لیتر اکسیژن استفاده و حدود 33 لیتردی اکسید کربن تولید می کند وقتی که تخم مرغ یک نطفه ی زنده ی خیلی کوچک می باشد، تبادلات  گازی خیلی اندک است ولی همچنان که جوجه رشد می کند مقدار این تبادلات به صورت تساعدی افزایش می یابد از این رو در هنگام تفریخ خروج جوجه از تخم یکصد عدد تخم ، به حدود 1?3یک و سه دهم متر مکعب اکسیزن نیاز داردو 0?7هفت دهم متر مکعب دی اکسید کربن تولید می کند

هوای تازه تقریبا شامل 78% نیتروژن خنثی و 21% درصد اکسیژن است

در ارتفاع خیلی بالا اکسیژن کافی در هوا جهت جوجه درآوری مطلوب وجود ندارد و ضروری است که اکسیژن به دستگاه های جوجه کشی اضافه شود. در یک ماشین جوجه کشی با افزایش تعداد تخمها نیاز به اکسیژن افزایش می یابد و به همین نسبت میزان بیشتری دی اکسید کربن تولید می شود، تولید نهایی دی اکسید کربن بازتابی از تولید حرارت بدن حیوان می باشد، بنابراین باز کردن هوا کش ها برای خارج کردن گرمای اضافی دستگاه باعث بیرون راندن دی اکسید کربن و تامین اکسیژن تازه نیز می شود، لذا بیشتر ماشین های جوجه کشی بزرگ وقتی با ظرفیت کامل کار میکنند قابلیت جوجه درآوری بیشتری دارند، غالبا” توصیه می شود که اگر در دستگاهی کمتر از دو سوم ظرفیت تخم خوابانده شود به همان میزان نیز باید دریچه های تهویه بسته شوند که امروزه با پیشرفت تکنولوژی،  میزان اکسیژن مورد نیاز با سنسورهای فوق پیشرفته بطور مداوم اندازه گیری شده و تهویه نیز بطور خودکار و دقیق انجام می گیرد. (فقط در دستگاه های بزرگ و صنعتی)

لازم به ذکر است که تبخیر آب از تخم ها نسبت مستقیم با جریان هوای موجود در دستگاه جوجه کشی دارد بدین صورت که هرچه سرعت جریان هوا بیشتر باشد تبخیر نیز زیادتر بوده و برعکس، در نتیجه جریان هوا و میزان تبخیر باید درست و متناسب باشد به عبارتی در دستگاه های جوجه کشی با جریان هوای زیادتر، باید رطوبت بیشتری برای رسیدن به حد نرمال به دستگاه تزریق شود و آن دسته از دستگاه هایی که ازجریان هوای پایین تری برخوردار می باشند باید خشک تر باشند

جریان هوای تند، تبخیر را افزایش داده و گرما را از تخم خارج می کند بنابراین هوایی با سرعت جابجایی بیشتر نسبت به هوایی با جریان کند تر به افزایش متناسب گرما و رطوبت نیاز دارد

میزان دی اکسید کربن در داخل تخم اسیدیته ی آلبومین را تعیین می کند، مقادیر بسیار زیاد و یا بسیار کم آن ساختمان پروتئین را تغییر می دهد، اگر جریان هوا خیلی زیاد باشد تمام گاز co2 تخم خارج می شود و اگر جریان ناکافی باشد بالا رفتن گاز co2  در داخل تخم در حد خطرناکی جنین را تضعیف خواهد نمود.

 

95/11/12
4:13 ع

 

GD از جمله بیماری های طیور می باشد که ضرر فراوانی به اقتصاد دامپروری می زند . این بیماری بال های حیوان را مورد حمله قرار می دهد ، بال ها کبود شده ، تولید گاز کرده و در آنها عفونت پوستی ایجاد می شود .
این بیماری همراه ابتلای حیوان به بیماری هایی که سیستم ایمنی را تضعیف می کند مانند بورس عفونی ، مارک ، هپاتیت و مسمومیتهای آفلاتوکسینی دیده می شود و همچنین به همراه بیماریهای ناشی از کلستریدیوم ، استافیلوکوک و اشرشیاکلی دیده می شود .
GD خود را به صورت نکروز پوستی و عفونی شدن بافت ها نشان می دهد و معمولا منجر به مرگ می شود . صدمات پوستی این بیماری به علت اثرات ثانویه باکتریایی از نوع کلستریدیوم پرفرنژز تیپ A می باشد .
شیوع این بیماری در بین جوجه های 17 روزه تا 20 هفته ای گزارش شده است که اکثر آنها جوجه های گوشتی 4 تا 8 هفته ای بوده اند 
GD معمولا به طور ناگهانی بعد از واکسن بورس نیز دیده می شود چون ایمنی طیور پایین می آید .
افزایش تراکم ، ضعیف بودن سیستم تهویه ، بالا بودن رطوبت ، رعایت نکردن مسایل بهداشتی و کانی بالیسم فاکتورهایی هستند که میزان ابتلا به این بیماری را افزایش می دهند .
مرگ ناگهانی در طیور اولین نشانه این بیماری است . در مراحل اولیه این بیماری طیور ، بدون هیچ نشانه ای بر روی پوست می میرند ولی گاهی در بین انگشتان آنها رطوبت دیده می شود . در زیر بال ها قرمزی و تورم به چشم می خورد که به کبودی می زند و گاهی آب میان بافتی از زیر پوست خارج می شود .
در برخی مواقع هنگام ابتلا به این بیماری سلول های خونی کاهش پیدا می کند و در برخی موارد هایپر گلاسمی و به دنبال آن در مرحله آخر بیماری هیپرگلاسمی بروز می کند .
اگر بیماری بر اثر کلستریدیا باشد سرعت تخریب بافتی سریع است و بعد از مرگ لاشه حیوان سبز رنگ می شود و مایع ژلاتینی از بافت خارج می گردد . پاها متورم شده و عفونت ماهیچه همراه با گاز دیده می شود . دیگر اندام ها از جمله قلب ، ریه ، مفصل زانو نیز آسیب می بینند . ریه ها متورم و ترشح دار می شود و در مواردی مغز استخوان زرد می شود .
? درمان :
برای درمان این بیماری می توان از پمادهای آنتی بیوتیک بر روی پوست استفاده کرد و از داروهای کلرامفنیکل ، جنتامایسین ... استفاده کرد .
? پیشگیری و کنترل :
وجود دانخوری و آبخوری کافی می تواند از برخی استرس ها بکاهد که در کاهش و جلوگیری از این بیماری موثر است . کاهش تعداد بازدید کنندگان از فارم ، اطمینان از بالانس بودن جیره و دارای مواد معدنی لازم می تواند از ابتلا به این بیماری بکاهد .
روی ( Zn ) به کاهش عفونت های پوستی کمک می کند پس جیره باید مقدار کافی روی داشته باشد . مکمل های ویتامین E نیز باید به جیره یا آب افزوده شود و جیره از نظر کپک و آفلاتوکسین کنترل شود .
مواد ضد عفونی کننده مناسب و رعایت نکات بهداشتی نیز کمک بزرگی به کاهش بیماری GD می کند .

95/11/12
4:1 ع

 

مهمترین عامل جهت بدست آوردن بهترین نتیجه در جریان جوجه کشی، تامین درجه حرارت مناسب جهت رشد جنین می باشد.

به علاوه رطوبت، تهویه و چرخش هوا در دستگاه جوجه کشی از موارد مهمی هستند که اگر به درستی کنترل نشوند عوارض نامطلوب و جبران ناپذیری بر عملکرد جوجه کشی و پرورش بوقلمون خواهد داشت. در نهایت تخمها به تغییرات ناچیز این سه عامل چندان حساس نمی باشد،  ولی یک تغییر جزئی در درجه حرارت قابل تحمل برای جنین و افزایش یا کاهش غیر ضروری آن می تواند تاثیر بسزایی در کاهش قابلیت جوجه درآوری تخم ها داشته باشد.

باید توجه داشت که بهترین دما در جوجه کشی بوقلمون، 5/37 درجه سانتی گراد می باشد. جوجه کشی در دمای بالاتر از 38 درجه و در روزهای 24 ـ 18 کاهش قابل توجه ای در قابلیت جوجه درآوری و افزایش تلفات جنین در پی داشته و نشانه های ویژه ای را از نظر آسیب شناسی از قبیل وارونگی و جابه جا شدگی جنین، آب آوردن چشم ها، بوجود خواهد آورد. همچنین ثابت نگه داشتن دما در حدود 5/36 درجه باعث تاخیر در جوجه درآوری می شود. درجه حرارتهای بیشتر از 5/37 درجه سانتی گراد، نسبت به درجه حرارت های کمتر از آن به مراتب اثرات مخرب تری را بر جوجه کشی بوقلمون خواهد داشت.

بیشترین کاهش در میزان جوجه کشی هنگامی مشاهده می شود که درجه حرارت زیاد در طول هفته دوم جوجه کشی اعمال شود، به عبارت دیگر اعمال دمای 38 درجه هنگامی که به مدت 6 روز و در هفته اول، سوم و چهارم  جوجه کشی اعمال گردد، تاثیری بر نتیجه هچ نخواهد داشت. اما در هفته دوم جوجه کشی اعمال همین دما، باعث کاهش در میزان جوجه درآوری می شود. این مسئله نشان دهنده حساسیت ویژه جنین بوقلمون به دماهای بالا به خصوص در هفته دوم جوجه کشی می باشد. بنابر این بهتر است که در جوجه کشی بوقلمون در ابتدای دروه دما را بر روی 37.55 تنظیم کرده و در روز ششم دما را به 37.2 درجه تغییر دهیم و پس از پایان روز 14 دوباره دما را به 37.5 تغییر دهیم. رطوبت نسبی باید در حدود 60درصد در 24 روز اول و 70درصد در 44 روز آخر باشد. مدت زمان جوجه کشی در بوقلمون 28 روز است. معمولا جوجه ها از روز 27 شروع به نوک زدن و درآمدن از تخم می کنند.


مشخصات مدیر وبلاگ
 
لوگوی وبلاگ
 

عناوین یادداشتهای وبلاگ
خبر مایه
بایگانی
 
لینک‌های روزانه
 
صفحه‌های دیگر
دسته بندی موضوعی
 
دستگاه جوجه کشی ، جوجه کشی ، ماشین جوجه کشی ، بلدرچین ، پرورش بلدرچین ، پرورش بوقلمون ، بلدرچین دماوند ، اصول جوجه کشی ، جوجه کشی بوقلمون ، جوجه کشی شتر مرغ ، جوجه کشی کبک ، پرورش شتر مرغ ، تخم نطفه دار ، قفس بلدرچین ، تجهیزات پرورش بلدرچین ، جوجه کشی اردک ، دستگاه جوجه کشی خانگی ، جوجه کشی مرغ ، خرید دستگاه جوجه کشی ، تخم بلدرچین ، بیماری پرندگان ، شترمرغ ، ساخت دستگاه جوجه کشی ، سیستم کنترل دستگاه جوجه کشی ، قفس کبک ، مرغ عشق ، نوربینی ، بلدرچین ژاپنی ، تغذیه طیور ، تخم مرغ ، جنسیت مرغ عشق ، پرورش کبک ، جوجه دهی ، جوجه کشی شترمرغ ، جوجه کشی طبیعی ، جوجه کشی فنچ ، جوجه کشی قرقاول ، جوجه شتر مرغ ، جوجه کشی بلدرچین ، جی اس ام جوجه کشی ، دان بلدرچین ، دانخوری ، دستگاه جوجه کشی ارزان ، خوراک بوقلمون ، خوراک طیور ، دستگاه جوجه کشی هچر ، پرورش مرغ ، پرورش شترمرغ ، پرورش غاز ، پرورش فنچ ، جوجه بلدرچین ، تخم مرغ نطفه دار ، بلدرچین باب وایت ، اردک ، بوقلمون ، بیماری های بلدرچین ، نژادهای کبک ، قرقاول ، پرورش مرغ عشق ، مرغ تخمگذار ، دستگاه جوجه کشی ستر ، دستگاه جوجه کشی شتر مرغ ، دستگاه جوجه کشی شترمرغ ، شتر مرغ ، سالن پرورش مرغ ، ستر ، ستر و هچر همزمان ، سیاه سر ، ضدعفونی دستگاه جوجه کشی ، ظروف بسته بندی تخم بلدرچین ، عوامل تغذیه ای مورد نیاز طیور مولد ، عوامل موثر در میزان باروری خروس ، غذای بلدرچین ، غذای شترمرغ ، غذای قرقاول ، غذای مادران تخم گذار ، غذای مرغ عشق ، قفس ، ماشین جوجه کشی_بلدرچین دماوند ، مراحل رشد اعضای بدن جوجه مرغ ، مرغ ، مرغ بومی ، مرغ تخم گذار ، قناری ، قیمت دستگاه جوجه کشی ، گردش هوا در دستگاه جوجه کشی ، گوشت بوقلمون ، گوشت قرقاول ، لانه فنچ ، قفس قناری ، قفس مرغ عشق ، قفس نیمه اتوماتیک ، قفس کاکسکو ، نطفه داری تخم مرغ ، نظافت تخم نطفه دار ، نگهداری مرغ تخمگذار ، نگهداری مرغ عشق ، هیستومونیازیس ، وزن جوجه , وزن تخم مرغ , ماشین جوجه کشی ، وزن مرغ مادر ، وظایف پرورش دهنده مرغ بومی ، ویژگی های اصلی در جوجه درآوری ، کاسکو ، کانی بالیزم ، کبک ، کرم های روده ای ، کشتارگاه بلدرچین ، کشتارگاه صنعتی ، کنجاله سویا ، کوکسیدوز ، مرغ مادر ، مرغ مادر گوشتی ، مرغ نخم گذار ، مرکز جوجه کشی ، مزرعه پرورش بلدرچین ، مزرعه پرورش بوقلمون ، میزان باروری خروس ، نرم افزار جوجه کشی ، نژاد مرغ ، نژادهای بوقلمون ، نژادهای شترمرغ ، نژادهای مرغ ، بیماری های طیور , قانقاریا ، بیماری های قرقاول ، بیماری های کبک ، پرندگان اهلی ، پرنده ، پرنده سالم ، پرورش اردک ، پرورش اردک اسرائیلی ، پرورش اردک در خانه ، بیرون آوردن جوجه ها از دستگاه جوجه کشی ، بیرون زدگی مقعد ، بیماری بال فرشته ای ، بیماری پرندگان , بیماری بند ناف ، بیماری شتر مرغ ، بیماری غاز ، بیماری مارک ، بیماری نیوکاسل قرقاول ، استفاده از دستگاه جوجه کشی ، بلدرچین مولد ، بلدرچین، خواص گوشت بلدرچین، طب سنتی، آهن، ، بهداشت دستگاه جوجه کشی ، انتخاب مرغ عشق ، انواع قفس قناری ، انکوباسیون ، بخار دادن در جوجه کشی ، بسته بندی تخم بلدرچین ، آبخوری ، آناتومی مرغ ، اپلیکیشن ، اجزای دستگاه جوجه کشی ، جوجه در آوری ، تهویه هوا دستگاه جوجه کشی ، تکثیر فنج ، جفت گیری قرقاول ، جفت گیری مرغ عشق ، جفت گیری کبوتر ، تخم بوقلمون ، تخم شتر مرغ ، تخم شترمرغ ، تخم فنچ ، تخم قرقاول ، تخم گذاری بوقلمون ، تخم کبک ، تعمیر دستگاه جوجه کشی ، تعیین جنسیت فنچ ، تعیین جنسیت مرغ عشق ، پرورش قرقاول ، پرورش فنج ، پرورش طیور , قفس طیور ، پرورش دهنده مرغ بومی ، پرورش مرغ تخم گذار ، تاول کف پایی ، تجهیزات جوجه کشی ، تحهیزات پرورش بلدرچین ، تخم اردک ، دستگاه جوجه کشی, ماشین جوجه کشی, جوجه کشی غاز, جوجه کشی اردک, جو ، دلایل عدم جوجه در آوری ، دمای دستگاه جوجه کشی ، رطوبت دستگاه جوجه کشی ، رطوبت لازم در هچر ، رطوبت هچر ، روشنایی سالن مرغداری ، ساخت دانخوری ، خوراک کبک ، دستگاه جوجه کشی - جوجه کشی شترمرغ - تخم شترمرغ ، دستگاه جوجه کشی , ماشین جوجه کشی , کار با دستگاه جوجه کشی ، دستگاه جوجه کشی استوک ، دستگاه جوجه کشی دست دوم ، دانه جو ، درآمد پرورش اردک ، دستگاه تنفسی بلدرچین ، دستگاه تولید مثل ، دستگاه تولید مثل خروس ، دستگاه جوج کشی ، دستگاه جوجه کشی 126 عددی مرغ ، دستگاه جوجه کشی 1850عددی مرغ ، دستگاه جوجه کشی 210 عددی مرغ ، دستگاه جوجه کشی 420 عددی مرغ ، دستگاه جوجه کشی 588عددی مرغ ، دستگاه جوجه کشی 84 تای ، دستگاه جوجه کشی 926عددی مرغ ، دان بوقلمون ، دان طیور ، دان مادران تخم گذار ، خرید مرغ عشق ، خصوصیات پرنده سالم ، جوجه کشی کبوتر ، جی اس ام دستگاه جوجه کشی ، جیره غذایی جوجه ها ، جیره غذایی شترمرغ ، جیره غذایی قرقاول ، جیره مادران تخم گذار ، جیره مرغ عشق ، چرخاندن تخم در جوجه کشی ، چرخاندن تخم در دستگاه جوجه کشی ، حرارت دادن به تخم مرغ ، حرارت دادن تخم مرغ نطفه دار ، حرارت دستگاه جوجه کشی ، حرف زدن مرغ عشق ، حرکت تخم در دستگاه جوجه کشی ، خارج کردن جوجه ها از دستگاه جوجه کشی ، خروس ، خروس لاری ، جوجه کشی بوقبمون ، جوجه شترمرغ ، جوجه های کبک ، جوجه کشی در زمستان ، جوجه کشی غاز ،

ترجمه از وردپرس به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ